Osteopathie

Osteopathie is een therapievorm waarbij er een breed beeld gevormd wordt over de patiënt zijn klachten. Er wordt een belangrijke stap gezet richting de koppeling met voeding, het autonoom zenuwstelsel, viscerale problematieken en het spier-skelet systeem. Het is daarbij een zeer mooie aanvulling op de eerder verworven compententies van kinesitherapie en manuele therapie.

Lees meer

Dry needling

Dry needling is een heel specifieke therapie gericht naar het verminderen van spierspanning bij dagdagelijkse klachten tot topsporters met spieroverbelasting.

Lees meer

Kinesitherapie

Als kinesitherapeut richt ik me vooral op het menselijk bewegen en dan voornamelijk in een context van gezond functioneren. Ik baseer me vooral op logisch redeneren en wetenschappelijk onderzoek, maar laat ruimte over voor nieuwe interpretaties.

Lees meer

Manuele therapie

Manuele therapie is een universitaire master na master opleiding waar er diep op het verbeteren van rugklachten, sportklachten en langdurige klachten wordt ingegaan.

Lees meer

Blessurepreventie

Blessurepreventie is tegenwoordig een must bij topsport en amateursport. Zo lang je lichaam de juiste voorwaarden heeft om een sport uit te oefenen, ontwikkel je geen lichamelijke problemen en kan je met plezier verder sporten.

Lees meer

Sportmassage

Door de spieren tot het uiterste te drijven, ontstaan er weliswaar spanningen, zuuropbouw en kleine letsels. Niet alleen tijdens het sporten maar ook ten gevolge van het dagelijks leven, gebeuren er lichamelijke veranderingen.

Lees meer