Kinesitherapie staat voor kwaliteit

Kinesitherapie is een specifiek beroep met een breed profiel. Als kinesitherapeut richt ik me vooral op het menselijk bewegen en dan voornamelijk in een context van gezond functioneren. Bij fysieke klachten die belemmerend zijn in het dagelijks leven, op het werk of in andere situaties, kan je bij mij terecht.  Ik baseer me vooral op logisch redeneren en wetenschappelijk onderzoek, maar laat ruimte over voor nieuwe interpretaties.

Kwalitatieve zorg

Patiënt staat centraal

Realistische doelen

Goede samenwerking

De opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie wordt gegeven aan de Universiteit Antwerpen, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Gent, Katholieke Universiteit Leuven en Universiteit Hasselt. Om dit hoog niveau te blijven garanderen, studeer ik heel frequent bij met cursussen zoals Redcord, Mulligan, taping, manuele therapie, medische trainingstherapie, dry needling, etc. Manuele therapie is een specialisatie bovenop de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Lees hier meer over waarom Manuele therapie voor u geschikt is en wat het verschil is met osteopathie en chiropraxie.

Heeft u klachten ter hoogte van de lage rug (Hernia, lumbago, slechte stabiliteit) met of zonder uitstraling? Ervaart u omwille van uw werk of hobby klachten zoals tenniselleboog, golferselleboog, nekpijn of andere pijnklachten die regelmatig terugkomen? Dan kan u zeker in behandeling komen en zoeken we samen naar een oplossing op formaat! Ik tracht ook goed te communiceren met uw huisarts of specialist. Zo probeer ik een vlot herstel te verwezenlijken.

"Uw klacht is mijn klacht"


Kinesitherapie met kwaliteit
https://www.pe-online.org/register/?pid=215&langid=47

of via

www.kinesitherapie.be

Wilt u een afspraak maken?
Doe dit via e-mail of telefoon
kine schoten
kine schoten
Dry Needling PakkettenOndek uw oplossing hier

NIEUW! Dry Needling pakketten voor fibromyalgie, hoofdpijn, lage rug klachten, sporters en meer.