Kinesitherapie – Manuele Therapie – Osteopathie

Volledige Naam (Verplicht)

E-mail (Verplicht)

Kies je dienst (Verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Perform-Physio & P.E.R.form

Praktijk in Schoten voor kinesitherapie & Golf

Straat:  Heikantstraat 119
Gemeente: 2900 Schoten
Tel: 0497/61.43.21
E-mail golf: pieter.vanbossuyt@per-form.be
E-mail Kiné: vanbossuytp@gmail.com
Per E-mail bereikbaar: Alle weekdagen

Routebeschrijving

Snel bereikbaar vanuit:

Schoten centrum
Rijd de Paalstraat door richting Sint-Job-In't-Goor en sla rechts af richting de vaart op het einde van de straat. Steek daar de blauwe brug over en sla de eerste straat rechts af. (5 min)
(3-5 min)
Sint-Job-in't-goor, Brecht (10 min)
Via de Eikenlei en de Brechtsebaan rechtdoor rijden. Aan het sportcentrum De Zeurt links afslaan naar de Paalstraat. Neem dan de eerste straat links en rijd via de blauwe brug over de vaart. Neem daar de eerste straat rechts en je bent aangekomen.
621
(10-15 min)
Antwerpen
Ga via het Albertkanaal richting Schoten. Draai linksaf aan de Sluizenstraat en rijd deze ten einde. Sla dan rechtsaf en neem de eerste straat links (Heikantstraat). Rijd deze straat ten einde.(15-20 min)
620-621-629-780
Merksem
Ga via de ridder Walter van Havrelaan richting Sint-Job-in't-Goor en sla rechts af aan sporthal de Zeurt. Neem dan de eerste straat links en rijd via de blauwe brug over de vaart. Neem daar de eerste straat rechts en je bent aangekomen.(7 min)
(5 min)
Wijnegem, Schilde (10 min)
Ga via het Albertkanaal richting Schoten. Draai rechtsaf aan de Sluizenstraat en rijd deze ten einde. Sla dan rechtsaf en neem de eerste straat links (Heikantstraat). Rijd deze straat ten einde.
Parkeermogelijkheid:
Op de oprit
Voor de poort
In de straat